OM HILDE

Se galleri nedenunder:

Om Hilde:

Johnni Arne Hilde, født i Hillerød den 26.08.1975

Uddannet mekaniker i 1996 hos Ford  – han har arbejdet for bl.a Chrysler/Jeep i Hørsholm, US Special i Bagsværd, US autoværksted i Karlslunde. Han køber sin første amerikanerbil som 20 årig – en Chevrolet El Camino fra 1973. Køber sin første Low Rider bil i 2003, en Cadillac De Ville Convertible fra 1970, med bl.a air rides. Denne bil ejer han stadig og har vundet over 30 pokaler med, samt tager til bil shows med.

 

Han har vundet sin første pokal i 1998 på sin El Camino og har siden vundet over 70 pokaler.

Han Åbner Hildes Custom Garage i 2008

Hans interesse for amerikaner biler gør også at han de sidste 12 år har besøgt SEMA show i Las Vegas, som er verdens største bil messe for bilindustrien. Når han samtidig er i Nevada, køre han gerne til Californien og besøger Custom bil byggere som Foose, Gene Winfield, Mooneyes og Jimmy Shine..

 

Han deltager hvert år på de forskellige træf i Danmark – så der kan man møde og finde ham. Han er tit dommer på disse træf, hvor han altid dømmer katagorien Lakring.

Han er formand for Cadillac Kings Denmark. Hilde kørte også den danske rapper L.O.C på scenen i 2004 til Danish Music Awards og hans biler er at finde i div. andre musik videoer.

 

Denne video er med hans bil som kom i top 5 af John D’Agostino, som er en kendt amerikansk custom bygger: klik på linket for at se videoen.

Hilde's biler i musikvideoer: